Skip to content

Laulajat

Lauluyhtye Eloisa / Kuva: Tanja Kuivalainen

Hanna / Kuva: Tanja KuivalainenHanna

Sanna / Kuva: Tanja KuivalainenSanna
Musiikkiharrastuksen aloitin jo alle kouluikäisenä isän kosketinsoittimia pimputellen ja mukana laulaen. Ala-asteen ajan lauloin koulun kuorossa ja soitin koskettimien lisäksi myös viisikielistä kannelta. Musiikki eri muodoissaan on aina ollut iso osa elämääni, ja nyt takanani on yli kymmenen vuotta yksinlaulutunteja, sekä useamman vuoden soolo-, kuoro- ja yhtyelaulukokemus.

Mia / Kuva: Tanja KuivalainenMia
Musiikki on ollut elämäni suola: se on siivittänyt opintojani ja piristänyt vapaa-aikaani. Klassisella alkanut musiikin harrastus vaihtui vähän yli 20-vuotiaana kevyeen. Olen soittanut useampia soittimia, laulanut kuoroissa, lauluyhtyeissä, taustalaulajana, sovittanut laulajille ja orkesterille, tehnyt ja tanssinut koreografioita, musiikkiteatteria ja show-esityksiä. Tätä innostusta ja riemua haluan jakaa myös nyt, Lauluyhtye Eloisan jäsenenä.

Julia / Kuva: Tanja KuivalainenJulia
Musiiki on ollut minulle rakas harrastus jo pienestä muskarilaisesta alkaen. Solistinurani aloitin kolmevuotiaana ystäväperheen ristiäisissä laulamalla papin puheen aikana “On tuolla poika Sambalele”. Koko kouluaikani lauloin koulun kuorossa ja kuorouraani jatkoin Vantaan Kamarikuorossa vuodesta 2002 aina vuoteen 2014 saakka. Omaksi ilokseni olen soitellut pianoa, viulua ja kitaraa. Tätä nykyä musiikkiharrastukseni suuntautuu Eloisaan ja syksyllä 2014 alkaviin musiikkiterapeutin opintoihin.

Katri / Kuva: Tanja KuivalainenKatri
Kaivokselan ala-asteen ja Vantaanjoen yläasteen musiikkiluokilta olen saanut vahvan pohjan musiikkiharrastukselle. Kouluaikana soitin viulua ja pianoa ja lauloin koulujen kuoroissa, mutta soitinharrastukset ovat jääneet. Sen sijaan laulu on pysynyt mukana. Vantaanjoen koulun kuorosta muutaman välivuoden jälkeen siirryin Vantaan kamarikuoroon, jossa lauloin 18 vuotta. Kuorolauluun verrattuna lauluyhtye antaa hieman toisenlaista haastetta ja vapautta sekä mahdollisuuksia omien rajojen etsintään.

Kaisa / Kuva: Tanja KuivalainenKaisa

Kirsi / Kuva: Tanja KuivalainenKirsi
Musiikkiharrastukseni on alkanut ala-asteella koulun lapsikuorosta. Samoihin aikoihin aloitin pianon- ja nokkahuilunsoiton. Sittemmin piano vaihtui cembaloon ja mukaan tuli continuo-soitto musiikkiopiston kamarimusiikkiyhtyeissä. Pitkäaikaisin kuoroni on Vantaan kamarikuoro, jossa olen laulanut vuodesta 1996. Yhtyelaulua olen harrastanut lapsesta saakka erilaisissa kokoonpanoissa, nyt Eloisassa!

Sanna / Kuva: Pierre PerySanna
Musiikki on ollut minulle tärkeä harrastus. Aloitin kuorolaulun noin 5-vuotiaana Karviaiset nimisessä lastenkuorossa, joka esiintyi aktiivisesti myös erilaisissa tv-produktioissa, ja Karviaisten myötä ääneni kuuluu myös alkuperäisessä Ihahhaa lastenlaulun levytysversiossa. Lapsikuoron jälkeen musiikin harrastaminen jatkui koulussa, pianotunneilla ja musiikkiopiston yksinlaulutunneillla sekä myös Vantaan Kamarikuorossa, jonka kautta löysin tieni Eloisaan vuonna 2018.