Skip to content

Laulajat

Lauluyhtye Eloisa / Kuva: Tanja Kuivalainen

Sanna / Kuva: Tanja KuivalainenSanna L.
Musiikki eri muodoissaan on aina ollut iso osa elämääni, ja nyt takanani on yli kymmenen vuotta yksinlaulutunteja, sekä useamman vuoden soolo-, kuoro- ja yhtyelaulukokemus. Pidän monipuolisesti eri musiikkityyleistä ja Eloisassa rakastankin erityisesti sitä, että pääsen haastamaan itseäni sekä äänenkäytöllisesti että rytmisesti. On mahtavaa tehdä yhdessä musiikkia hyvien ystävien kanssa ja päästä jakamaan musiikin ilo myös yleisöllemme. Eloisassa olen ollut mukana alusta asti ja laulan sekä sopraano- että alttostemmoja.

Mia / Kuva: Tanja KuivalainenMia
Olen matalaääninen nainen eli äänialaltani kontra-altto. Näinpä biiseissämme vastuullani on kappaleen pohja. Nautin basson kuljetuksesta… ja esiintymisestä, keikalla olenkin takuulla hyvällä tuulella.
Sovitan tunnettuja kappaleita. Jalostan niiden ominaispiirteistä meille sopivia tulkintoja, jossa huomioin äänialamme ja käytettävissä olevat keinot. Ilokseni moni sovitukseni on päätynyt laululistoillemme.

Julia / Kuva: Tanja KuivalainenJulia
Musiikki on ollut minulle rakas harrastus jo pienestä muskarilaisesta alkaen. Solistinurani aloitin kolmevuotiaana ystäväperheen ristiäisissä laulamalla papin puheen aikana “On tuolla poika Sambalele”. Koko kouluaikani lauloin koulun kuorossa ja kuorouraani jatkoin Vantaan Kamarikuorossa vuodesta 2002 aina vuoteen 2014 saakka. Suuni lisäksi soitan pianoa ja kitaraa. Pidän musiikkityyleistä laidasta laitaan ja varsinkin laulujen sanoitukset ovat minulle tärkeitä. Eloisan riveissä laulan stemmoja laidasta laitaan ja olen tehnyt myös jonkin verran omia sovituksia.

Katri / Kuva: Tanja KuivalainenKatri
Kaivokselan ala-asteen ja Vantaanjoen yläasteen musiikkiluokilta olen saanut vahvan pohjan musiikkiharrastukselle. Kouluaikana soitin viulua ja pianoa ja lauloin koulujen kuoroissa, mutta soitinharrastukset ovat jääneet. Sen sijaan laulu on pysynyt mukana. Vantaanjoen koulun kuorosta muutaman välivuoden jälkeen siirryin Vantaan kamarikuoroon, jossa lauloin 18 vuotta. Kuorolauluun verrattuna lauluyhtye antaa hieman toisenlaista haastetta ja vapautta sekä mahdollisuuksia omien rajojen etsintään.

Kirsi / Kuva: Tanja KuivalainenKirsi
Pitkän linjan kuorolaulajana nautin Eloisassa siitä vastuusta ja vapaudesta, minkä yhtyeessä laulaminen tuo: oma stemma, oma ohjelmisto, oma tulkinta. Eloisassa laulan alempia sopraanostemmoja ja beat boxaan. Vaikka (tai koska) sisälläni piilee vannoutunut vanhan musiikin harrastaja, Eloisassa nautin ennen kaikkea ohjelmistomme vauhdikkaimmasta ja rytmisimmästä osasta. Eloisassa olen ollut mukana yhtyeen alkutaipaleelta asti.

Sanna / Kuva: Pierre PerySanna H.
Musiikki on ollut minulle tärkeä harrastus. Aloitin kuorolaulun noin 5-vuotiaana Karviaiset nimisessä lastenkuorossa, joka esiintyi aktiivisesti myös erilaisissa tv-produktioissa, ja Karviaisten myötä ääneni kuuluu myös alkuperäisessä Ihahhaa lastenlaulun levytysversiossa. Lapsikuoron jälkeen musiikin harrastaminen jatkui koulussa, pianotunneilla ja musiikkiopiston yksinlaulutunneillla sekä myös Vantaan Kamarikuorossa, jonka kautta löysin tieni Eloisaan vuonna 2018.

Hanna / Kuva: Tanja KuivalainenHanna
Musiikki on ihana elämän suola ja vastapaino työlle. Laulaminen Eloisassa on parasta terapiaa ja antaa roppakaupalla iloa niin arkeen kuin juhlaankin! Musiikki on kulkenut mukanani pienestä pitäen, alkuun pianoa ja huilua soittaen. Laulaminen alkoi musiikkiluokalla eikä ole sen koommin loppunutkaan! Eri kuorot, kuten Turun Lääkiksen kuoro Arrhythmics ja Vantaan Kamarikuoro, ovat opettaneet minulle paljon. Lauluyhtyeessä laulamisesta nautin kuitenkin eniten ja on upeaa päästä haastamaan itseään. Meillä on upea porukka Eloisia naisia!

Kaisa / Kuva: Tanja KuivalainenKaisa